Så beställer du ett smycke eller urna

I samband med en separatkremering

Asksmycken, skyltar och urnor kan beställas i samband med separatkremeringen av ditt djur om din veterinärklinik samarbetar med oss. Då avlägsnar vi en liten del av askan innan urnan försluts för att levereras till kliniken. I samband med beställningens sista steg i webshopen ber vi dig uppge ditt djurs namn, vilken klinik du besökt och vilket datum du besökt kliniken. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna länka samman dina önskemål eller beställning med just ditt djur.

Om du redan har din urna hemma

Vi behöver en liten mängd aska för att kunna tillverka ditt smycke. Kontakta oss så ser vi över en lösning som passar dig. Enklast är om du kan avvara en mängd motsvarande ett kryddmått som du postar till oss i en liten zippåse eller annan tät förpackning. Vi behöver också medföljande information om ditt ordernummer från webshoppen eller ditt namn och telefonnummer samt djurets namn. Askan och informationen postar du sedan i ett vanligt kuvert till adressen du hittar under "Kontakt"

Önskar du beställa ett smycke eller urna från webshopen så behöver vi sammanlänka din beställning med ditt djur. När du lägger din beställning anger du i "Leverans och beställningskommentarer" vilken veterinärklinik och vilket datum du besökt eller planerar ditt besök samt namnet på ditt djur. Det går också bra att inkomma med dessa uppgifter i kontaktformuläret här nedan. Ange då ditt ordernummer överst i meddelandet.